zondag 29 augustus 2010

Dt-team

Afgelopen week heeft Bep laten weten niet langer aan het Dt-team deel te nemen. Ze heeft het zo druk met haar werk en andere bezigheden dat ze minder tijd heeft overgehouden voor de hobby. Bij deze willen wij Bep heel hartelijk bedanken voor de prachtige kaarten die ze voor het blog van de derwents heeft gemaakt. Wij wensen haar veel succes verder met alles! Daarom een nieuw gezicht in ons midden en wel Nicole.

Nicole woont met haar gezin in Noorwegen en maakt schitterende creaties met de Derwentpotloden, neem maar eens een kijkje bij haar! Nicole van harte welkom en heel veel succes in ons DT-team, bedankt dat je mee wil doen!

Morgen loopt de challenge nr#08 af. Normaal gesproken komt de nieuwe challenge er smaandags op maar deze keer zal het een dag of twee later zijn i.v.m. inzendingen voor de challenge, dus dames jullie hebben nog 2 dagen de kans om mee te doen, succes allemaal!!

Liefs, het Derwent-team

5 opmerkingen:

Ans zei

Van harte gefeliciteerd Nicole en ik wens jou en het team heel veel succes.
Lykke til!
Mam

Ira zei

Congratulations Nicole, I'm off to your blog now!

angelique (anlou) zei

nicole gefeliciteerd met je nieuwe dt schap
bep dank je wel voor je mooie kaarten elke keer
liefs angelique

Diny Sprakel zei

Hallo Nicole, welkom in het Derwent team, op je blog zag ik dat je prachtig kleurt met de Derwents. Moet ze ook weer eens gaan gebruiken. Succes in het team, zie je kaarten met spanning tegemoet
groet Diny

Nicole zei

Bedankt voor jullie reacties. Ook op mijn eigen blog. Ik voel me welkom en heb er erg veel zin in!!

Groetjes