zaterdag 4 mei 2013

Walkie


Vandaag is het mijn beurt om een kaartje te laten zien. Deze keer heb ik een kaart gemaakt met de Canary stempel "Walkie".


Ik heb deze keer een Blokbodemzak van Kimya gescrapt. Hierin kan een klein cadeautje als bedankje.
Het papier van de kaart komt uit een paperpad van My Minds Eye - Memorable.Ik zal jullie aan de hand van de foto laten zien hoe ik de blokbodem heb gevouwen en heb geplakt, zodat er een pocket ontstaat:


De foto is eigenlijk op de kop, maar wat nu de bovenste flap is vouw je dus om en plak je aan 2 zijden vast met Tacky Tape. Daarna scrappapier van ca 15 cm groot, en daarna vouw je de bovenste flap nog om. Ik heb deze naar de achterkant gevouwen en vastgemaakt met 2 kleine knijpertjes.

De stempel heb ik uitgestansd met een ronde Nestabilitie en daaronder een geschulpte Nestabilitie geplakt. Daaronder nog een wit kaartrandje.
Dit alles heb ik dus OP de flap geplakt, (dus zit maar half vast), zodat de labels er nog achter geschoven kunnen worden.

Daarachter op het scrappapier nog 2 kleine Bingo kaartjes geplakt. (zijn stempels die volgende week uitkomen (6410/0029)  Langs de rand nog een randmal van Lin & Lene. (1201/0053)


De tekst "Bedankt voor je luisterend oor" is gemaakt met een stempel van Noor! Design. (6410/0020) Vond het wel erg toepasselijk bij deze afbeelding ;-)


Het afdrukje is ingekleurd met de Faber Castell potloden.
Helaas ben ik zo dom geweest om niet op te schrijven welke kleuren ik heb gebruikt!! Sorry!!

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven.

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXx

3 opmerkingen:

Mihaela zei

Very beautiful card, love all details!!!

Elna zei

Hij is weer schitterend hoor, die ondergrond he, heb je die ook met Faber Castell gedaan, of is dat wat anders???
Liefs en groetjes Elna.

esmee zei

een prachtig kaartje