Pagina's

maandag 13 december 2021

Merry Christmas.

Hallo allemaal,

De 10e van deze maand is weer de nieuwe Challenge begonnen. Het thema: Alles mag. Ik heb daar de schattige digi van My Besties - Nixie Pixie Winter Coffee Elves Doll 2 voor gekozen. De basis van de kaart heb ik met de Spellbinders Grand Nestabilities gemaakt. Mijn favoriete Signature Collection Paper Pad - Winter Wonderland weer gebruikt en gecombineerd met het Craft Sensations Designblok - Christmas. Ik heb de mooie tekst zo uit het papier gestanst, dat ik er een stukje wit weer achter heb geplaatst en het stuk waar het uitkwam daar weer achter geplakt. Ik heb daar gebruik gemaakt van de mooie Crealies XXL mallen. Daar achter heb ik twee stroken geëmbost met de mooie dennentak 3D Design Folder DF3450 van Marianne Design. De mooie poinsettia met de takjes, komt uit de Signature Collection Paper Pad - Winter Wonderland. De mooie glittertakjes en de ijsster komt van de mooie Set mallen van Magnolia Doohickeys Dies - Die Set Vintage Box Vol.4. Deze heb ik met de Dubbelzijdige Adhesive Craft Tape van Joy!crafts gestanst en nog wat Nuvo Pure Sheen Glitter Diamond 705N op gedaan. 


Ik heb deze digi ingekleurd met Faber Castell Polychromos en Derwent Coloursoft potloden:

Haar, schoen, hartje op beker en inhoud beker: C560 - 283 - 176.
Muts, jas, deel beker en balletjes op ijsster: 145. 
Strikken, broek en deel bekers: 145 - 151 - 199.
Bladeren: 168 - 174 - 278 - 199.
Deksel drinkbeker: C560.
Huid: 132 - 189 - 191.
IJsster: 232.


Ik nog wat kleine piepschuin bolletjes door de helft gesneden en deze op de kaart geplakt en nog met wat Stickles - Star Dust eroverheen gedaan. Zijn het net sneeuwballen zo. Verder ook nog wat Stickles - Star Dust op de digi en in het hart van de poisettia gedaan. Als laatste heb ik nog een embellishment op de ijsster geplakt.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden!!! Verder wens ik jullie een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie