Pagina's

zaterdag 21 oktober 2023

Wishing you happiness.

 Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met de schattige digi van Colour of Love - Spring Dreamer. Colour of Love is deze maand ook één van de sponsors. Dit keer heb ik eens een hele oude embosfolder van de Cuttlebug bloemen te voorschijn gehaald, zonde als dat altijd maar in de kast blijft liggen. Is ook wel eens leuk om weer te gebruiken. Moet dat toch eigenlijk wat vaker gaan doen. Achter de afdruk de mooie sierlijke mal verwerkt, net als het kleine rondje met tekst erop. Aan de boven en onderkant van de kaart de hele mooie mal van Studio Light Jenine Mindful Art Collection STENCIL JMA06 erop verwerkt. Ik vind dit een hele mooie serie met fijne randjes. Als laatste, mijn favoriete kleine vlindertjes van de Martha Stewart pons en er nog hele fijne kleine strass steentjes op verwerkt.


Ik heb de digi ingekleurd met Faber Castell Polychromos en Derwent Coloursoft potloden:

Haar, wenkbrauwen en deel vlinder: C560 - 283 - 280 - 177.
Stelen en bladeren: 172 - 278.
Bloem: 105 - 185 - 108.
Huid: 132 - 189 - 191.
Jurk en vlinder: 124.


Willen jullie ook een kans maken, om één van de digi's te winnen van onze sponsors van deze maand, je hebt nog de tijd tot en met 7 november 20.00 uur om aan de Challenge mee te doen. 

Ik ben benieuwd, wat jullie van mijn kaart vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijn weekend. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

  1. O wauw, wat een prachtige zonnige kaart! De digi is prachtig ingekleurd, de kleuren komen ook mooi terug op de rest van de kaart, een heel mooi geheel. Al die sierlijke randjes maken de kaart nog wat fijner.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige kaart in deze zonnige kleuren!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie