dinsdag 30 april 2013

Sepia kleuren

Vandaag mag ik weer een kaartje laten zien waar ik maar twee Faber Castell potloden voor heb gebruikt, n.l. 178 en 176 om een  'vintagelook' te creëren ....

Wel lekker veel techniekjes losgelaten op deze kaart ... op het onderste kraftpapier is eerst met een Cling stempel (grote achtergrondstempel) van Penny Black gestempeld met Versamark, daarna embossingpoeder van Ranger, Seafoam White, en deze verhit met de heattool.
De embossingmal (deze is van Stampin' Up) is 'ingesmeerd' met lichtbruine inkt en vervolgens door de Cuttlebug (of andere machine) gehaald .... daarna in 3-en gedeeld!

Het label (van Noor) en de geschulpte Nestabilitie zijn beiden bewerkt met Versamark en Liquid Platinum Embossingpoeder van Ranger .... zo zijn ook de brads behandeld.

Het randje van het afdrukje zelf is bewerkt met Versamark en Clear Embossingpoeder en daarna met de blendingtool en Vintage Photo Distress Inks bewerkt.

Hier en daar wat Liquid Pearls, Platinum, om het af te werken ....

Ik hoop jullie hiermee te inspireren om een iets anders te doen met een kaartje.

Groetjes van Christa

5 opmerkingen:

Hanny zei

Geweldig! Dit is een schitterende creatie, mooie combinatie van embossing, stempel etc, prachtig.
Fijne dag, liefs hanny♥

Sinikka zei

Erg mooi in de sepia kleuren....top!!
Gr. Sinikka

Jeannette zei

supermooi kaartje, wat leuk om deze techniek weer te zien, er zijn ook zoveel mogelijkheden, hier zijn er echt weer veel gebruikt, dat is weer goed voor de inspiratie, bedankt! groetjes Jeannette

esmee zei

een lief kaartje

Nicole zei

Waauw, wat een prachtige kaart!
Erg mooi en zeker voor mij een inspiratie!
Liefs Nicole