woensdag 1 april 2015

Loves me.... Loves me not....

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien, met allemaal Crealies producten erop verwerkt. Ik heb daar de schattige Tilda stempel - Loves me... Loves me not.... bij gebruikt. Het mooie papier is van Maja Design - Vintage Spring.


Tilda heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos en Derwent Coloursoft potloden:

Huid: 132 - 189 - 131 - 191.
Haarband, kleding en schoenen: 137 - 141 - C680.
Bloem: 231 - 233 - C680 - 108 - 111 - 117.
Rondom alles heen gekleurd: C360 - 146.
Haar: C560 - 283 - 280 - C680.
Grond: 283 - 280 - 168 - 174.
Broek: 231 - 233 - C680.
Steel bloem: 168 - 174.
Gras: 168 - 174.

Ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer. 

Lieve Groetjes, Astrid.

4 opmerkingen:

Nique zei

Een heel mooie kaart en heel mooi ingekleurd. Ook je andere kaarten zijn mooi hoor! o.a. Ppinky Doll is ook prachtig gekleurd. Ikzelf kleur ook met Derwent maar krijg toch nooit een bevredigend resultaat. Ofwel zijn de kleuren te zacht en als ik probeer de kleuren feller te maken heb ik steeds lijntjes of kringetjes die ok niet weg krijg met het blenden met Sansador. Misschien ligt het wel aan het papier. Ik heb al vanalles geprobeerd. Welk papier gebruik jij? Alvast bedankt voor je antwoord!
Nog een fijne dag!
Monique

Crea Astrid zei

Hallo Monique,

Zelf heb kleur ik met Derwent Coloursoft en Faber Castell Polychromos potloden. Meestal kleur ik op Correspondentie kaartjes van de Hema of soortgelijk papier. Maar je kan het ook op aquarel papier inkleuren, dat gebruikt ik ook wel eens en dat kleurt ook erg mooi en fijn. Ik gebruik ook reukloze terpentine. Ik weet niet of je dat ook gebruikt? Veel kleuren over elkaar elkaar heen laten lopen, dat geeft ook een mooi resultaat. Als je op mijn blog kijkt, dan zie je nog meer kaarten met potloden gekleurd. Ik hoop dat ik je hierbij heb kunnen helpen?

Groetjes, Astrid.

Petra-loves-paper zei

wat een prachtig kaartje!

Nique zei

Hartelijk dank voor je uitleg Astrid. Ik gebruik ook inderdaad reukloze terpentine (dat is de Sansador waarover ik sprak). Ik ga het nu eerst proberen op de correspondentiekaartjes van Hema. Volgens mij is het papier dat ik gebruik te glad alhoewel het mij wel werd aangeraden in de hobbywinkel.
Ben benieuwd!

groetjes
Monique