maandag 26 september 2011

DT-callll

Goedemorgen allemaal!
Helaas heeft Nicole besloten om te stoppen met het DT-team.
Nicole, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en
elke keer weer je schitterende creaties te letan zien aan ons!
Heel veel succes met alles waar je mee bezig bent!

DT-call:
Om iedereen een eerlijke kans te geven willen wij
voor alle dames die ons team zouden willen komen versterken,
een dt-call doorvoeren.
Wat moet je hiervoor doen:
1) plaats je naam in Mr. Linky en link je
blog hier.
2) Schrijf hier onder in het veld reacties de reden waarom
het je leuk lijkt om ons team te versterken.
Dit kun je doen tot 5 Oktober, daarna
maken wij bekend wie het uiteindelijk zal
gaan worden.

Succes allemaal en heb je vragen mag je ons altijd mailen op:


Team Derwents

33 opmerkingen:

 1. I would love the have the opportunity to be part of your Design Team. At the moment I use Copic Markers for 90% of my colouring, mainly out of habit, as I am sure many other crafters do. I would love the be able to promote another type of colouring medium and break my habit !!!

  Thanks for the chance.

  Hugs
  Penni
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zou zo ontzettend leuk zijn, mocht ik een plaatsje krijgen bij het DT-team.
  Ik kleur enkel met derwent en ik vind het heel leuk om te doen! Ik maak heel graag kaarten en andere scrapcreaties.
  Kom gerust een kijkje nemen op mijn blog.
  Nog veel creatieve groetjes,
  Peggy * Mollemieke *

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedenmorgen!!
  Graag wil ik een reactie plaatsen op jullie oproep!! Het lijkt me geweldig om jullie team te versterken. En waarom? Das altijd lastig om over jezelf te zeggen. Wel vind ik het kleuren met Derwent Potloden erg prettig.
  Ik kleur ermee sinds november 2008. Ik vind het erg leuk om te doen, en heel ontspannend.
  Eigenlijk vind ik met potloden kleuren een supermooie techniek. Het zijn mooie kleuren, en mijn afdrukje wordt altijd zo, als ik in mijn gedachte heb.
  Ik zou het leuk vinden, als jullie een kijkje komen nemen op mijn blog (ook al heb ik die nog niet zolang)
  Bedankt voor deze kans, en nu maar duimen....
  Veel knutselgroetjes,
  Ilse v Kemenade

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,

  Hierbij wil ik graag toelichten waarom ik Mr. Linky gebruikt heb bij jullie DT call.
  Ik heb nu iets meer dan een jaar mijn eigen blog en mijn meeste creaties heb ik gemaakt met de derwents, ook heb ik al meerdere keren meegedaan met jullie challenges.
  Het lijkt me daarom erg leuk een kansje te wagen op een DT plekje bij het derwentsblog.
  Enkele van jullie kennen mijn blog al, voor de andere, kom gerust een kijkje nemen kaartjesvanliesbeth.blogspot.com
  Spannend.....
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi dames, waarom zou ik het team willen versterken? Ik kleur met copics en derwents, maar grijp vaak naar de copics omdat het sneller gaat. Opdrachten voor een DT zou me meer pushen om vaker met de Derwents te werken, want ook dat vind ik leuk om te doen. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het graag gedaan hoor! Maar nu is het tijd voor iets anders. Hopelijk vinden jullie een creatieve opvolg(st)er! Succes in ieder geval met het blog en we "zien" elkaar nog wel!!

  Groetjes uit Noorwegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,

  Het lijkt me erg leuk om jullie team te versterken. Ik gebruik graag de derwent potloden om mijn stempels in te kleuren. Je kunt met weinig kleuren al heel mooie resultaten bereiken.
  Ik heb al vele creaties hiermee gemaakt.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  ik kleur nog niet zo lang met werwentpotloden,heb ook nog niet alle kleuren,maar doe toch mee om in het team te komen.
  Waarom,lijkt mij heel leuk en zo leer je vanzelf bij.
  scrappen doe ik een be
  etje,borduren heb ik onder de knie en gaat goed.
  heb de ddxl,embos zowel met apparaat als met de hand.
  Willen jullie meer weten hoor ik het wel.
  groetjes roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi meiden

  Ik zou graag in het DT team komen want ik ben gek op Derwents, en daar kleur ik eigenlijk altijd mee. Ik heb zowel de coloursoft als de pastels en gebruik meestal de pastels, dus dit zou een leuke kans zijn om vaker de coloursoft te pakken hihi.Ik hou van verschillende technieken en stylen en ik vind het ook vaak een uitdaging om met de wat "goedkopere" materialen toch een leuke kaart te maken.
  Mocht je meer willen weten dan hoor ik het wel
  groetjes Linda Dekker

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Hoi,

  Ohh wat lijkt het mij leuk om in dit geweldige team te mogen plaats nemen.

  Ik kleur altijd met Derwent coloursoft kleurpotloden en heb ook de Derwent Inktense potloden in huis, daar moet ik echt meer mee gaan doen en deze dt-call zou daar een extra stimulans voor zijn.

  Succes met de dt-call, kijk gerust eens rond op m'n blog...

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het lijkt mij geweldig om in jullie team te komen, ik "blog" zelf nog niet heel erg lang, maar freubel al heel wat jaren.
  Ik kleur met derwent, copics en soms met distress, de laatste tijd veel met copics en dit lijkt mij een hele goeie reden om mijn derwents wat vaker te gaan gebruiken (mijn dochters gebruiken ze wel veel)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede avond,
  Het lijkt mij hartstikke leuk om in een team
  te mogen plaats nemen.
  Dus bij deze meld ik mij aan.

  Groeten WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt mij hartstikke leuk om deel te nemen aan het DT. Ik vind het erg leuk om met derwentpotloden te kleuren. Het kleurt zo fijn.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo

  Tja waarom?!!! Ik vind het altijd super om een kaart in opdracht te maken en kleur alleen met derwent .En krijg ik er mischien is wat volgers bij .......................????

  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo dames,

  Wow, het lijkt mij geweldig om deel uit te maken van jullie DT-team. Ik vind het heerlijk om met de potloden te kleuren. Neem gerust een kijkje op mijn blogje, het is daar even stil geweest vanwege een kleine pauze maar daar gaat gauw weer verandering in komen.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zoo wow!!!
  Dit is nog eens een leuke kans.Ik kleur al vanaf dat ik kleur met mijn Derwents.En blijf het toch een van mijn favo's vinden.En daarom lijkt het mij een geweldige uitdaging om met dit geweldige leuke team te mogen samenwerken.Om samen leuke creatie's te mogen maken voor dit challenge blog.Ben echt overal voorin en ga dan ook graag de uitdaging aan!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi allemaal,
  Een DT-call..wat leuk! Voor mij een herkansing om in jullie team te komen.
  Bij de start van het Derwent-blog heb ik ook gereageerd voor een DT-plekje (ik ben toen niet uitgekozen). Had toen ook nog geen eigen blog, deze heb ik sinds een paar maanden wel.
  Wellicht herkennen jullie mijn blog, omdat ik vrij regelmatig mee doen aan de challenges bij het Derwent-blog. Zoals jullie kunnen zien, kleur ik behalve met de Derwents ook met Distress inkt.
  Het lijkt me super om in jullie team te komen en zo ook andere mensen enthousiast te maken voor het kleuren met potloden, want dat blijft heerlijk om te doen!!
  Succes met kiezen!
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lijkt me leuk in het DT team komen want ik ben gek op Derwents, en daar kleur ik eigenlijk altijd mee en daarom lijkt het mij een geweldige uitdaging om met dit geweldige leuke team te mogen samenwerken.Om samen leuke creatie's te mogen maken voor dit challenge blog

  Groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hoi

  Het lijkt me gewoon een uitdaging om in jullie team te komen,en mijn creaties met andere te delen en mensen enthousiast te maken om ook gewoon lekker met derwent potloden te kleuren.

  groetjes kim

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dag dames,

  Wat leuk dat jullie een DT-call uit hebben staan (en dat is niet omdat ik het leuk vind dat Nicole jullie gaat verlaten, maar omdat ik het ontzettend leuk vind om een kansje te kunnen wagen om in jullie DT-team te komen ;)

  Ik kleur al een jaar of wat met Derwent Coloursoft en hoewel ik ook graag met Copics en Distress inkten inkleur, blijf ik toch een voorliefde hebben voor het ontspannen inkleuren met de Derwent potloden. Daarnaast vind ik jullie challenges altijd ontzettend leuk om te doen. Ze zijn heel gevarieerd en dagen iedereen echt uit. Als laatste wil ik aangeven dat ik altijd ontzettend graag op blogs van anderen neus en het ook leuk vind om daar een reactie achter te laten.

  Groetjes en succes met kiezen :)
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi hoi!!!

  Wat leuk, een dt call!! Ik waag graag een kansje!! Ben ooit begonnen met scrapkaartjes te maken en die afbeeldingen kleurde ik in met de derwent potloden, daarna ook copics aangeschaft en daar kleur ik nu heel vaak mee. Maar op de workshopdag heb ik heel leuk "les" gehad van Yvonne om de derwent potloden weer eens ter hand te nemen, en dat was toch wel weer ontzettend leuk!!!! Dus wil ik graag voor een plekje in het dt gaan zodat ik daar lekker verder mee aan de slag kan!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is altijd leuk om kaarten te maken voor een doel. Jaren geleden ben ik begonnen met het kleuren met Derwents. Daarna ben ik overgestapt naar Copic Markers. Vorige week heb ik de Derwents weer te voorschijn gehaald, deze DT call lijkt wel samen te vallen. Ik wil graag een poging wagen om voor deze kans in aanmerking te komen.

  Groetjes Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo dames, er ging vanmiddag iets fout tijdens het uploaden voor de challenge en nu staat mijn naam dus 2x in de lijst voor een plaatsje in jullie dt-team. Zouden jullie nr. 26 (yvon) eruit kunnen halen voor mij? bedankt
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Derwent coloursoft is me helemaal op het lijf geschreven. Ik heb recentelijk een paar copics aangeschaft (dure geschiedenis).... maar kan er nog niets mee. Met Derwent kun je met veel minder potloden een mooi resultaat krijgen...
  Dus toen ik de DT call las dacht ik 'waarom geen gokje gewaagd; niet geschoten is altijd mis...toch!?!?
  Succes met de keuze van een nieuw DT-lid.
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wil ook graag een kansje wagen om in het DT team te mogen komen.
  Ik kleur de laatste tijd altijd met Derwents. Ben ik ook mee begonnen,.
  Ben ff vreemd gegaan met de copics, maar dat bleek het toch niet te zijn voor mij (lag helemaal aan mijzelf hoor) en ben toen toch weer overgestapt naar mijn ‘eerste liefde ‘
  En heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het lijkt mij enig om jullie team te komen versterken.
  Ik kleur mijn stempels altijd in met de Derwentpotloden.
  Kijk gerust even rond op mijn blog.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ow wauw, een DT-call!
  Ik ben zo'n groot fan van de Derwents.
  Ik heb de hele mooie houten doos vol met alle kleuren voor mijn verjaardag gekregen, en veel dingen heb ik er al mee gekleurd! Het is zo'n mooie techniek om mee te werken! Het zorgt voor uren ontspanning en altijd weer verassende resultaten door het mengen van kleuren. Ik ben nog niet zo heel lang in blog-land maar al heel snel had ik jullie challenge blog gevonden. Jullie maken leuke challenges waar ik altijd graag mijn best voor doe om aan mee te doen. Om het DT te mogen versterken en samen met jullie talenten voor inspiratie te mogen zorgen zou echt een toefje op de taart zijn!
  Ik hou mijn vingers gekruisd!!!
  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 28. waarom ik graag in jullie DT zou willen komen.
  ik was echt op zoek wat ik nu leuker vind copic of derwent.maar ik voel mij toch meer thuis met de derwents.en het lijkt mij echt gaaf om dit met jullie te kunnen delen
  succes met het uit zoeken van de nieue Dt,er

  Gr Gusta

  BeantwoordenVerwijderen
 29. het lijkt mij echt gaaf om in een DT Team te zitten.en met derwents werken ik toch wel mijn ding na lang proberen met de copics

  Gr Gusta

  BeantwoordenVerwijderen
 30. hallo dames,

  Mijn favoriete en mijn enige :-)) potloden zijn toch wel de Derwents! Ik kleur hier heel graag mee en je kunt er verschillende kanten mee op. Kleur nu vaker op kraft en probeer vanalles uit. Het blijven gewoon prachtige potloden om mee te werken en het verveelt mij nooit!
  Ik waag graag een kansje om bij dit leuke DT team te komen en wens alle deelnemers veel succes!!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hello,

  my name is Djamila,I live in France and I love Derwent's products!I usually use the pencil for coloring stamps...I'd like to integrate your team!

  Djam

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi derwent DT team
  Ik wil graag een gokje wagen om jullie team te komen versterken.
  Ik kleur mijn afdrukjes regelmatig in met derwentpotloden, maar ook veel met distressinkt.
  Kijk gerust eens op mijn blog voor meer informatie: http://atbij.blogspot.com
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie