dinsdag 26 januari 2016

Champagne Roxy.

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien, waar ik de digi van Digital Delights - Champagne Roxy op heb gebruikt. Deze kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Ik heb er een kerst/nieuwjaarskaart van gemaakt, die kom ik toch meestal te kort aan het einde van het jaar. Verder nog een Paper Bloc van Kaisercraft - St. Nicholas te voorschijn gehaald. De kaart verder versierd met een aantal Spellbinders, die blijven ook leuk om te gebruiken.


In het Paper Bloc zitten ook mooie tags, waar ik er één van heb gebruikt. Er zaten ook verschillende teksten in het Paper Bloc en deze heb ik op de tag geplakt. Verder met nog wat sterren, die ik een tijdje geleden uit het Kraft papier had gestanst met de Spellbinders Star Circle. Altijd handig als je wat bewaard!!!


Ik heb de digi ingekleurd met Faber Castell Polychromos en Derwent Coloursoft potloden:

Hoed: 199.
Beer: C560 - 283 - 177.
Binnenkant oren en buik: 132 - 189 - 191.
Deel etiketten fles en champagne in glas: C560.
Band en deel etiketten op fles: 225 - 193 - C680.
Band op hoed en fles: 174 - C680.
Glas: 231 - 232.

Denken jullie nog aan de lopende Challenge, die duurt nog tot en met 7 februari 23.55 uur. De sponsor is dit Digital Delights en Wendy van DD stelt een waardebon van $5,00 ter beschikking voor de winnaar. Doe gezellig met ons mee deze maand en maak kans op een aantal grappige digi's van Digital Delights.


Ik wens jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.


Lieve groetjes, Astrid.

4 opmerkingen: