zaterdag 3 januari 2015

Terug in de tijd....

Goede morgen lieve lezers....
mede namens de rest van het Kleuren met Potloden DT wil ik jullie ook een heel gelukkig, creatief en vooral gezond 2015 wensen.

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik in de beginperiode van mijn gefreubel gemaakt heb. Ik heb nl. de 'eigenaardige' gewoonte om al mijn kaarten op te slaan op mijn pc en soms 'blader' ik door mijn mappen om te zien wat ik zoal in de loop der jaren gemaakt heb.... en te constateren dat de stijl van kleuren en kaarten maken toch wel wat verandert in de loop der jaren.
De 'gouwe ouwe' van vandaag is een plaatje van Precious Moments. Deze kaart heb ik indertijd gemaakt voor de 1e trouwverjaardag van mijn broer.... en dat is héél lang geleden *grijns*.


Het plaatje is ingekleurd met Derwentkleurpotloden en het enige kleurnummer dat ik zeker weet, is nr 390 van de kleding van de jongen. Dat is een kleur die ik heel veel gebruik en die ik bij zowel de Prisma als de Faber Castel kleurpotloden niet kan vinden. Van deze kleur ben ik inmiddels met mijn 3e exemplaar bezig.
Ook is op dit plaatje goed te zien dat ik toen nog geen kaas gegeten had van lichtinval en schaduwen e.d.... Iets wat ik later geleerd heb op de workshop 'Kleuren met Potloden' van Lydia.

Ik ben benieuwd hoe jullie het vinden zo nu en dan een 'gouwe ouwe' te zien.
Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer.
Een heel fijn weekeinde gewenst.

Denken jullie nog aan onze lopende challenge (easelkaart)?? Jullie kaarten kunnen nog tot en met vrijdag 9 januari ingezonden worden.

xxAngela

4 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Wat een grappig kaartje en leuk idee dat "gouwe ouwe".
Grtz Janette

Renate zei

Hihiii, grappig dat je stijl zo veranderd. Dat komt vast doordat we in onze beginperiode allemaal nog een beetje op zoek zijn naar onze eigen stijl.
Het is een lekker fleurig kaartje.

-xies- Renate.

Natasja's Kaarten zei

Wat leuk zo'n gouwe ouwe.

En leuk om te zien dat je stijl zo langzamerhand toch veranderd he!

Groetjes,

Natasja

annemarie zei

Wat een leuke kaart en inderdaad leuk he om te kijken hoe je stijl veranderd en hoe je steeds weer verbeterd.

groetjes Annemarie