maandag 10 mei 2021

Challenge mei: lint, kant of touw

  Goedemorgen,


De 10e van de maand, dat betekent een nieuwe challenge. 
Maar een nieuwe challenge betekent natuurlijk ook dat we de winnaars van de vorige challenge bekend gaan maken. We zijn als DT -team denk ik nog nooit zo verdeeld geweest als deze keer en dat betekent dat er dus heel veel prachtige kaarten waren.
De challenge van april werd gesponsord door Colour of Love All dressed Up en The Paper Nest dolls en we hebben dus  3  winnaars en dat zijn geworden:


Van harte gefeliciteerd. Onderstaande batch is voor jullie en jullie mogen contact opnemen met ons om jullie prijs te regelen. Als jullie je voorkeur voor de sponsor er bij zetten, dan ga ik kijken of ik daar rekening mee kan houden. Je kunt je mail sturen naar kleurenmetpotloden at gmail.com. En we zouden het enorm leuk vinden als jullie ook onze gastdesigner willen zijn voor een volgende challenge.


Nu we de winnaars van de challenge van april bekend gemaakt hebben kunnen we over naar de nieuwe opdracht. Deze maand willen we graag lint, kant of touw op je creatie zien. 
Natuurlijk hebben we ook deze maand weer fantastische sponsors.

 
Ons designteam mocht weer aan de slag met digi's van deze geweldige sponsors en dat leverde een mooie inspiratie op.Darline Gigglebox gardening time (My Besties)


Haal je potloden tevoorschijn en doe met ons mee. Je bent vrij in wat je kleurt, als het maar met potloden is.

Je kunt je kaart insturen tot 7 juni 20:00 uur.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dank jullie wel :) Gefeliciteerd Hester en Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik blij om te zien dat ik bij de winnaars sta, dankjewel.
  Voor de andere dames ook mijn felicitaties.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie