zaterdag 10 december 2022

Challenge december: Alles mag

 Hallo allemaal,

Het is weer de 10e van de maand en dat betekend een nieuwe Challenge. Maar voordat we overgaan naar de nieuwe Challenge, hebben we eerst de uitslag van de vorige Challenge. Er waren weer heel veel mooie inzendingen, is dan altijd moeilijk om daar een Top 3 uit te kiezen, maar het is ons gelukt.

We werden in november gesponsord door maar liefst 3 sponsors, namelijk: All Dressed UpThe Paper Nest Dolls en Sweet November Stamps.

Onze Top 3:Jullie mogen contact met ons opnemen om je prijs te ontvangen (geef in de mail je voorkeur met een 1e en 2e keuze van de sponsor die jij graag zou willen winnen aan, dan kijken we of we daar rekening mee kunnen houden) en we vinden het erg leuk als jullie onze gastdesigner willen zijn. Willen jullie mailen naar kleurenmetpotloden@gmail.com


Dan is het nu tijd voor de nieuwe Challenge. Het thema is: Alles mag, zolang je maar met potloden gekleurd hebt. 

We hebben deze feestelijke december maand weer 5 leuke sponsors, namelijk:
Ons Design Team is aan de slag gegaan met een aantal van de mooie digi's en heeft weer voor prachtige voorbeelden gezorgd:
 


 

Zo zie je hoe het is met Glow in The Dark.
Houd ons blog in de gaten, want er zullen nog meerdere mooie creaties met de digi's van de sponsors deze maand verschijnen.

Je hebt weer de tijd tot 7 januari 20.00 uur om je creatie in te leveren.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 opmerking:

  1. Thank you for the challenge. Lovely work by the design team, Happy Christmas

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie