vrijdag 3 juli 2015

Voorstellen van ons nieuwe DT lid

Goedemorgen creatieve bloggers,

Bij deze Nemen wij afscheid van Kim, Kim dankjewel voor je inzet voor het blog en wensen je alles succes met alles wat je nog gaat doen in de toekomst

Bij een afscheid hoort ook een welkom en dat is Wilma geworden.
Wilma welkom in ons team en hier onder stelt ze zich zelf even voor aan jullie.

Mijn naam is Wilma, ik woon in het Brabantse zuiden. Vanaf 1977 ben ik met mijn grootste fan Leo getrouwd. Samen hebben we 2 kinderen, een zoon en een dochter. Beide zijn getrouwd en hebben allebei een zoontje. 
We hebben dus 2 kleinzoontjes, een van 7 jaar, en een van bijna 3 jaar, die we heerlijk kunnen verwennen.
Knutselen doe ik al vanaf ik nog een kleuter was, ik vond het heerlijk om mooie tekeningen knip- en plakwerkjes te maken. Later ging ik naaien, breien, haken, borduren, poppen boetseren, schilderen, enz. enz. Sinds de laatste 10 jaar ben ik met het kaarten virus besmet. Eerst heel eenvoudig met 3D plaatjes en sticker randjes, later kwam het borduren, maar nu doe ik voornamelijk scrappen, en soms borduur ik nog wel eens een kaartje. Zo ben ik een jaar of 3 geleden begonnen met stempels inkleuren met potlood. Inmiddels vind ik dat heerlijk om te doen.
Sinds augustus 2013 heb ik zelf een blog, en zo ben ik aan diverse challenges mee gaan doen. Ook bij Kleuren met potloden. Zo kreeg ik tot mijn verrassing een mailtje of ik DT wilde worden van dit mooie blog. Zeer vereerd voelde ik me, en heb meteen ja gezegd natuurlijk. Superleuk !!
Dus dames, vanaf nu zullen jullie mijn werkstukjes ook hier wel eens te zien krijgen.
Een hele fijne dag nog dames

Lieve groetjes Wilma

5 opmerkingen:

Angela zei

Geweldig dat je ons team komt versterken Wilma; heel hartelijk welkom en we hopen heel lang van je schitterende kaarten én kleurwerk te mogen genieten!
LG-Angela

Marianne zei

Geweldig nieuws Wilma. Wat leuk dat je DT lid bent geworden en jouw kaarten vind ik altijd supermooi. Heel veel succes!!
Groetjes,
Marianne

Wenda zei

Hoi Wilma, gezellig dat je in ons team zit we kijken uit naar je creaties.

Hugs Wenda

annemarie zei

Welkom Wilma, leuk dat je bij ons in het team bent gekomen. Succes en benieuwd naar je creaties.

groetjes Annemarie

3dnadia zei

Hoi Wilma

Van harte welkom in ons team, ben benieuwd welke mooie creaties er gaan langskomen

Groetjes Nadia