woensdag 10 maart 2021

Challenge maart: Sketch

 Goedemorgen,


Het is vandaag alweer de 10 van de maand en dat betekent een nieuwe challenge. Maar eerst gaan we naar de winnaars van onze vorige challenge.

Helaas waren er deze keer niet zoveel deelnemers maar we hebben wel 3 winaars die een prijs van 1 van onze sponsors (whimsy Stamps, the Paper Shelter en Star Jam Lines) winnen.

En dat zijn deze keer geworden:
Nr. 10 Grietje
Nr. 4 Marga

Jullie mogen contact opnemen via Kleurenmetpotloden@gmail.com om je prijs te regelen en we zouden het heel erg leuk vinden als jullie gastdesigner willen zijn. Geef ook even je voorkeur aan van welke sponsor jij graag de prijs zou willen winnen, dan ga ik kijken of ik daar rekening mee kan houden

En dan nu onze nieuwe challenge. Deze keer hebben we een sketch voor jullie. Je mag hem evt. draaien of spiegelen, als de sketch maar herkenbaar blijft,

We hebben deze keer ook weer 4 mooie sponsors:


Als designteam ontvingen wij van de sponsors weer prachtige digi's om mee te werken en die zie je hieronder en zal je ook deze maand in diverse inspiratieposten terugvinden.Onze challenge loopt zoals altijd weer tot de 7e april 20:00 uurYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 opmerkingen:

  1. Ow wat een leuke voorbeelden! Eens kijken of ik mee kan/mag doen met de challenge! Erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie