zondag 28 november 2021

Klaprozen

  Hallo allemaal,

Tussen alle kerstkaarten vandaag iets heel anders. Want ondanks dat het bijna december is zijn er nog genoeg andere redenen voor een kaart. Vandaag dus een kaart met klaprozen.Ik wilde deze stempel een aantal keren op de kaart hebben en dus moest ik hem maskeren. Ik moet daar zelf altijd even over nadenken dus ik heb van de stappen die ik gedaan heb een aantal foto's gemaakt.


Ik heb de stempel eerst 3x op een memoblaadje met een plakrand gestempeld. Stempel heb zo dat je ook daadwerkelijk dat plakrandje kunt gebruiken, dus een beetje bij de kant. Voor het maskeren heb je de 3x niet nodig, maar ik wilde ook een beetje zien hoe ik de stempels neer wilde zetten, dus ik deed het 3x.

Voor het maskeren zelf stempel je eerst de bloem die je op de voorgrond wil hebben, Daarna doe je hierover je memoblaadje en dan kun er vervolgens overheen stempelen. De tweede bloem komt er dan dus achter te staan.

Dat zelfde heb ik ook met de derde bloem gedaan, dus plakblaadje weer op de eerste bloem en dan er half overheen stempelen.

Als je daarna het plakblaadje eraf haalt staan de 3 stempels mooi achter elkaar.

En dan kan dus het kleuren beginnen. Ik koos voor oranjetinten van Faber Castell.

De gebruikte kleuren zijn
111, 113, 115, 188, 192

De stempel is van de Action en de tekststempel is van Marianne Design.

Ik vind het leuk als je even een berichtje achterlaat.


5 opmerkingen: